Prezentare echipe
2 participanți
Pagina 1 din 1
Prezentare echipe
Hai sa ne cunoastem !
Aici puteti posta detalii despre echipele voastre:
de unde numele echipei ?
de cat timp jucati impreuna ?
lucrati la aceiasi companie?
la ce alte competitii ati mai participat?
pe ce teren (locatie) jucati de obicei ?
etc.
Aici puteti posta detalii despre echipele voastre:
de unde numele echipei ?
de cat timp jucati impreuna ?
lucrati la aceiasi companie?
la ce alte competitii ati mai participat?
pe ce teren (locatie) jucati de obicei ?
etc.
Re: Prezentare echipe
salut.
numele firmei cred ca vine de la :sculer , intr-o forma mai austriaca prin succesiune de tranformari cum ar fi : sculler si mai apoi schuller.
noi, sculerii tragem la aceeasi barca, la aceeasi firma. jucam impreuna din prima etapa.inainte sa jucam impreuna cred ca fiecare se juca in fata blocului . eu nici macar acolo......de fapt am incercat sa ma feresc cat de mult . SI AM REUSIT !!!!!!!dar la incurajarile lui Janos m-am hotarit sa ma apuc serios de fotbal. imi spune mereu ca sunt f talentat si ca ma asteapta un viitor frumos in fotbal......
numele firmei cred ca vine de la :sculer , intr-o forma mai austriaca prin succesiune de tranformari cum ar fi : sculler si mai apoi schuller.
noi, sculerii tragem la aceeasi barca, la aceeasi firma. jucam impreuna din prima etapa.inainte sa jucam impreuna cred ca fiecare se juca in fata blocului . eu nici macar acolo......de fapt am incercat sa ma feresc cat de mult . SI AM REUSIT !!!!!!!dar la incurajarile lui Janos m-am hotarit sa ma apuc serios de fotbal. imi spune mereu ca sunt f talentat si ca ma asteapta un viitor frumos in fotbal......
batinas- Mesaje : 7
Data de inscriere : 06/01/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|